sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii „gospodari”. Și-au aruncat gunoaiele pe unde au vrut, departe de locurile special amenajate

  de Special Arad | 20 decembrie 2021, 7:20 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În ziua de 19 decembrie, monitorizarea platformei de gunoi de pe strada Șezătorii a condus, încă o dată, la surprinderea unor persoane care au deversat deșeuri în afara spațiului autorizat.

  Astfel, la ora 16:55, un echipaj de poliție locală aflat în proximitate i-a surprins pe G.E.L., în vârstă de 24 de ani, respectiv pe H.L.C. în vârstă de 21 de ani în timp ce aruncau gunoaie în apropierea platformei. Contravenienții au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.501 lei fiecare și, ulterior, au curățat locația sub supravegherea membrilor patrulei.

  De asemenea, Biroul de Protecția Mediului va verifica existența contractului privind deșeurile menajere cu operatorul autorizat la adresele de domiciliu ale respectivilor.

  Astfel de activități ce generează discomfort și chiar insecuritate cetățenilor survin destul de frecvent la o serie de platforme din Arad situate în proximitatea unor cartiere unde se înregistrează și alte acte de natură contravențională.

  Deoarece numărul de echipaje disponibile pentru surprinderea în timp util a făptuitorilor este limitat, Direcția Generală Poliția Locală Arad adresează locuitorilor rugămintea ca situații similare celei prezentate sau alte aspecte de încălcare a legislației de mediu să fie semnalate rapid, prin apelul telefonic gratuit la Dispeceratul DGPL – 0257-939, în vederea deplasării operative a unei patrule auto în locația vizată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.