Brazii sunt pe „tarabele” piețelor din Arad. Care sunt prețurile

  de Raluca Medeleanu | 6 decembrie 2019, 1:55 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Comercianții stau zgribuliți în frig, așteptând cumpărătorii. I-am întrebat dacă merită, aceștia ne-au spus categoric „da!”. Chiar dacă mai sunt aproape 20 de zile până în ziua Crăciunului, arădenii au început deja, în număr destul de mare, să cumpere câte un brad.

  Prețurile depind, evident, în funcție de mărime (indiferent dacă e tăiat sau în ghiveci). Pentru un brad de aproximativ 1,60 de metri, gata tăiat, ei trebuie să scoată din buzunar în jur de 200 sau 240 de lei, în funcție de cât de stufoasă e coroana. Brazii mai mari, care ajung către 1,80 m sau 2 m, costă în jur de 300 lei. Iar pentru cine vrea „opulență”, brazii și mai înalți costă chiar și peste 400 lei.

  Pentru cine vrea în schimb doar un brăduț simbolic, mic de aproape 1 metru, îl pot achiziționa, fie în ghiveci, fie tăiat, la prețul de 140 de lei.

  Potrivit comercianților, anul acesta se pare că la noi în oraș au crescut vânzările de brazi în ghiveci, ceea ce nu poate decât să ne bucure, dat fiind faptul că astfel bradul poate fi replantat și, astfel, salvat.

  Vă prezentăm și câteva prețuri pentru brazii artificiali, care sunt și ei o soluție bună pentru cei care vor să ocrotească natura. În marile magazine, un brad simplu de 1,50 m costă în jur de 70 de lei, iar cei mai mari, cu înălțime cuprinsă între 1,8 m și 2 m costă între 230 și 400 lei, în funcție de culori și de „dotări”, mulți având beculețele LED incluse.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.