Arădenii au centru de resurse pentru arii protejate. S-a inaugurat X P.A.R.C

  de Raluca Medeleanu | 27 august 2015, 12:43 PM | Știri Arad

  0

  Trei asociații, una din România și două din Ungaria, și-au unit forțele pentru a aduce la viață un proiect prin care să ofere sprijin zonelor protejate. 

  Este vorba de proiectul european numit „Dezvoltarea unui Centru Transfrontalier de Resurse pentru Arii Protejate”, HURO/1101/187/1.3.1, demarat de Asociația Excelsior din Arad, Körös-Maros Alapitvány din Gyula și Zöld 14 Egyesület din Békéscsaba, sau, mai pe scurt X P.A.R.C.

  Astăzi, membrii celor trei asociații au inaugurat ultimul dintre centrele de resurse pentru ariile protejate, ce își are sediul în Arad, în cartierul Bujac. Centrele din Ungaria au fost inaugurate ceva mai repede, însă cel din România a întâmpinat la început dificultăți financiare, acesta fiind motivul întârzierii.

  Centrele vor contribui cu informații și sprijin logistic la implementarea politicilor de mediu.

  Special Arad a discutat cu președintele Asociației Excelsior, Mihai Pascu, pentru a afla mai multe despre acest proiect destinat protejării mediului:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.