Arădencele sunt așteptate în acest weekend la „Hello Style”, cel mai cool eveniment de stil şi fashion din Arad

  de Special Arad | 21 septembrie 2018, 10:48 AM | Monden

  0

  Cel mai cool eveniment de stil şi fashion din Arad, „Hello Style”, aduce în atenţia publicului arădean trei secţiuni de smart shopping: Arad Designer’s Outlet, Garage Sale şi Accesories Room. Când? Sâmbătă și duminică (22 și 23 septembrie), între orele 10 – 18. Unde? La Palatul Bohuș (strada Vasile Goldiș 1-3).

  Locaţia aleasă este una emblematică, cu însemnătate pentru patrimoniul Aradului, o clădire unică în orașul nostru, fidelă stilului arhitectural Seccesion. Organizatorii au pregătit 200 mp special pentru desfăşurarea evenimentului.

  Cui se adresează Hello Style?
  În primul rând, evenimentul este dedicat iubitorilor de reduceri, cumpărături, artă şi frumos.

  Cele mai cool îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii se vor găsi la târgul „Hello Style”. De asemenea, vor fi workshop-uri, o tombolă și multe surprize!

  Intrare: 5 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.