miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arădencele încearcă, joi, să rămână în cursa pentru finala campionatului. CSM Constanța vine la Arad cu 1-0 la general

  de Dan Lazăr | 6 aprilie 2023, 8:14 AM | Sport | Știri Arad

  0

  FCC Baschet Arad și CSM Constanța se întâlnesc joi, de la ora 18.30, pe parchetul Polivalentei arădene, în meciul doi din semifinalele Ligii Naționale de baschet fete. Cum în primul meci fetele de la malul mării s-au impus destul de clar, scor 80-63, arădencelor le revine misiunea de a câștiga duelul de pe propriul teren, pentru a trimite confruntarea în decisivul programat la Constanța.

  Cu un lot superior valoric și o carte de vizită incontestabil mai bogată, Aradul le are în postura de lidere, conform statisticilor, pe: Trinity Baptiste (19,7 pct./meci), Sheniqua Greene (12.5 recuperări/meci) și Branika Hadzovic (5 pase decisive/meci). De partea cealaltă, de urmărit sunt: Keyona Hayes (20 pct. și 10 recuperări/meci) sau Miljana Dzombeta (8 pase decisive/meci).

  Ultima întâlnire dintre cele două formații disputată la Arad s-a petrecut în noiembrie 2022, gazdele impunându-se cu mari emoții, scor 84-82, pe final de joc 10 secunde zburând precum una singură. Ce va fi astăzi, rămâne de văzut, însă arădencele au datoria morală de a lupta măcar pentru un public cum nu se vede prea des în sălile de sport din țară.

  În cealaltă semifinală, campioana ultimelor sezoane, Sepsi Sf. Gheorghe, evoluează, tot astăzi, în sala „Rapid”, având 1-0 la general. Semifinalele se joacă după sistemul „cel mai bun din trei jocuri”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.