Trei arădence la Festivalul Infofashion

  de Special Arad | 9 September 2021, 10:35 AM | Monden

  0

  Romanian InfoFashion Festival Spirit of Beauty are loc la Bușteni, cu finala astăzi, la Castelul Cantacuzino, unde se vor desemna câștigătoarele care vor reprezenta România la Concursurile Internaționale de miss și modele în anul următor, iar 3 arădence au fost selectate pentru a participa ca finaliste la acest eveniment.

  Ioana Hotăran, Ancuța Baidoc și Alexandra Igreț sunt reprezentantele Aradului, care se pregătesc de câteva luni pentru festivalul de frumusețe, iar Atelier Mirabel, condus de designerul Mirablela Frai, le-a creat ținutele pentru activitățile specifice concursului. Fetele sunt susținute de organizația Miss Arad, concurs la care acestea au debutat în decursul anilor trecuți.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.