Arădeanul Roland Unterweger a fost pe locul 127 la Maratonul de la Paris!

  de Lucian Dănilă | 7 April 2014, 4:01 PM | Sport

  1

  Roland Unterweger a participat duminică, alături de alți doi arădeni, la Maratonul de la Paris, competiție la care s-a calificat încă de anul trecut între primii 280 de sportivi la start.

  Anul trecut s-a întors acasă cu un timp foarte bun, 2 ore și 48 de minute, timp care i-a adus încă de pe atunci invitația pentru a participa și în acest an, dar acum urma să intre între primii la start. De ce contează acest lucru? Pentru că au fost nu mai puțin de 40.000 de alergători la start!

  „Am vorbit cu Roli după cursă. S-a accidentat la km 35 (a călcat strâmb pe o zonă cu pavaj) și a alergat accidentat, cu dureri mari ultimii 7 km. Dar a reușit totuși să stabilească un record personal!”, scrie Adela Cristea, sora lui Roland, pe contul său de facebook. Într-adevăr, Roland și-a îmbunătățit recordul personal cu nu mai puțin de 6 minute (!) alergând cei 42, 195 km în 2 ore 42 de minute și 9 secunde!

  Alături de Roli Unterweger, la Paris au mai alergat alți doi arădeni: Dacian „Daco” Todincă și Marius Mairowitz.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.