vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanul Marius Novanc a băgat în sperieți handbalul românesc! La doar o zi după ce a participat la Adunarea Generală a FR de Handbal, a fost confirmat cu COVID-19!

  de Dan Lazăr | 5 august 2020, 7:23 AM | Coronavirus | Sport | Știri Arad | Topic special

  0

  Fostul handbalist arădean Marius Novanc, în prezent antrenor, a participat, vineri dimineață, la Adunarea Generală a Federației Române de Handbal, la care au fost reprezentante 143 de structuri sportive, vineri după-amiază aflând că o persoană din anturajul său, cu care a intrat în contact, s-a infectat cu COVID-19!

  Eu și soția mea am ieșit cu o prietenă în oraș. Din păcate, la doar câteva zile, amica noastră ne-a anunțat că este infectată. Am făcut și noi testul și s-a confirmat că am și eu, și soția. Din păcate, știrea că prietena noastră are COVID-19 a venit după ce eu am participat la Adunarea Generală. Pot să spun că la Izvorani, unde s-a adunat lumea handbalului, am stat mereu cu masca la gură, am salutat cu pumnul, dacă pot să spun așa, și chiar când am vorbit am stat cu masca la gură.

  Vă dați seama, îmi pare rău de situația asta, dar nu sunt vinovat cu nimic. Trăim vremuri ciudate, dacă pot să spun așa, și sunt emoționat, pentru că și eu am familie, și soția mea, persoane bolnave, cărora n-aș vrea să le creez și alte greutăți”, a declarat Marius Novanc, pentru IlfovSport.

  Novanc – născut în 8 noiembrie 1980, în Arad – a fost căpitanul naționalei masculine de seniori, a cucerit titluri naționale cu Steaua și HCM Constanța, în sezonul trecut a fost antrenor secund la prim-divionara feminină Corona Brașov – cea cu problemele de dopaj, retrogradată în liga secundă -, în prezent fiind antrenor al unei formații de juniori din Turda.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.