Arădeanul Marius Copil, apariție surpriză într-un clip deocheat despre femei și Pi… kachu (VIDEO)

  de Special Arad | 25 iulie 2016, 10:44 AM | LOL | Recomandările editorilor

  0

  Expansiunea nebuniei Pokemon Go acoperă deja toată planeta… și asta la doar două săptămâni după lansare. Din America până-n Japonia și din România până-n Iran, oamenilor cu mintea-n smartphone li s-a implantat un singur țel în viață: de a prinde monștrii de buzunar în realitatea augmentată.

  Nu se mai ia în seamă nicio barieră (vezi canadienii care au trecut ilegal granița cu SUA, în timp ce vânau pokemoni) și prioritățile elementare în viață sunt pe cale să cadă pe plan secundar. Mai un pic și elevii vor avea ora Pokemon Go, în care vor porni la vânătoare împreună cu dirigintele și cu directorul școlii, primarii vor accesa fonduri europene și împrumuturi BERD pentru facilitarea prinderii Pokemonilor, parlamentarii nu vor mai dormi în Parlament… dar nici nu vor fi prezenți la ședințe, pentru că se vor plimba în jurul Casei Poporului în căutarea lui Buldasaur, Ivysaur și Squirtle. Armata va porni la război în Irak ca să prindă pokemoni, sportivii se vor reprofila pentru un nou joc Olimpic, numit „Pokemon Go”, evident… iar adolescenții nu vor mai „vâna” în parcuri pi… adică tocmai că vor vâna, dar monștii precum Pikachu… așa cum se întâmplă în parodia video realizată de BRomania.

  AproPokemon: În videoclip apare și tenismenul arădean Marius Copil! Precizăm că ultimul cuvânt rostit de madama din clip a fost cenzurat de redacție…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.