Arădeanul Florin Perijoc, reținut de poliție! Finalistul de la „Se caută un greu” a șantajat un om de afaceri

  de Special Arad | 1 aprilie 2016, 6:40 PM | Fântânele | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Știri Arad. În această după amiază, arădeanul Florin Perijoc (38 de ani), cunoscut după porecla „Neamțu”, a fost ridicat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad cu suspiciunea de șantaj asupra unui om de afaceri din județul Arad. Polițiștii efectuează cercetări cu privire la fapta săvârșită de Perijoc.

  În următoarele ore, Florin Perijoc va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Arad cu propunerea de arestare preventivă.

  În urmă cu mai bine de un deceniu Florin își căuta celebritatea în ring la concursul unui important post de televiziune, competiție intitulată „Se caută un greu”. A pierdut atunci finala și totodată șansa de a câștiga o importantă sumă de bani pusă în joc.

  A lucrat apoi ca bodyguard, fiind gardă de corp pentru importanți oameni de afaceri din Arad. A făcut parte și din așa numită lume gri, cea care se intersecta des cu lumea interlopă și, în urma unui scandal a decis inclusiv să își schimbe religia.

  Originar din satul Tisa Nouă, comuna Fântânele, din județul Arad, Florin Perijoc se pare că nu a reușit să se desprindă total de această lume gri.

  FOTO: facebook.com

  perijoc 2

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din cate am auzit aici este ca in teatrul absurdului de Ionesco adica Florin P a fost cel “fentat” de un apropiat al sau pe care l-a ajutat la nevoi si atunci cand a venit scadenta sa-i returneze imprumutul, acest Iuda a inscenat un flagrant nenorocit. Dupa ce se va demonstra acest lucru (foarte usor de demonstrat dealtfel)asteptam ca acest ziar sa-si ceara scuze iar autoritatile sa-i impute banii nostri ai contribuabililor acestui delator .

   +6 voturi
   +1
   -1
   • Domnule inginer, în astfel de cazuri nu se vorbește din auzite. Vorba aceea: “Nu tot ce zboară se mănâncă”.
    Cred că dumneavoastră ar trebui să vă cereți scuze, nu redacția ziarului, pentru ca acuzați un om nevinovat. Un așa “ajutor”cum a primit acest om de afaceri de la P.F. nu doresc să mai primească nimeni.

    +3 voturi
    +1
    -1
  2. D-le “zic si eu..” zici ca sa nu taci!!!Daca eu nu am auzit bine de ce a fost retras articolul din aceasta ingrata foaie? Intreb si eu…Mai mult decat atat, un articol scris de cine?Dupa cum a fost redactat se vede ca omul nu prea stie ce scrie este departe de a avea barem o minima cultura ceruta unui om cu pretentia de a redacta ceva intr-un ziar!!! Spune acest anonim la un moment dat ca FP si-a schimbat religia!!! Adica a trecut la budisti sau la mahomedani? tot din cate stiu a ramas Crestin.A trecut de la noi de la ortodocsi la o alta confesiune.Fiecare este liber sa o faca…Sa stii ca atunci cand gresesc chiar stiu sa-mi cer iertare…nu am nevoie de indemnuri colaterale…

   +14 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.