Arădeanul Dan Zapota, de 34 de ani, este dat dispărut. Poliția solicită ajutor!

  de Special Arad | 3 iulie 2014, 1:17 PM | Știri Arad

  0

  Dan Zapota, un bărbat de 34 de ani din Arad, a plecat de acasă cu autoturismul Mercedes al mamei sale, de peste o săptămână, iar de atunci nu l-a mai văzut nimeni,  fiind dat dispărut de familia sa. Cum spuneam, numele său este Dan Zopota și are următoarele semnalmente: înălțime – 1,72m, 85 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, fără semne particulare. La data plecării de la domiciliu, acesta purta pantaloni de blugi albaștri, tricou cu mânecă scurtă, de culoare roșie și sandale maro.
  Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea  bărbatului dispărut sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.