duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanul Andrei Găluț – despăgubiri în valoare de 400.000 de euro în „Dosarul Colectiv”. Acesta ceruse 8 milioane de euro

  de Special Arad | 17 decembrie 2019, 9:29 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Arădeanul Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, singurul supraviețuitor din formație, va fi despăgubit cu 400.000 euro daune morale și 60.000 lei daune materiale, în dosarul Colectiv.

  La ultimul termen de la tribunal, înainte de sentință, avocatul lui Andrei Găluț a solicitat daune de 8 milioane de euro.
  Magistrații Tribunalului București au acordat, în total, daune morale pentru victime în valoare de peste 42 de milioane euro. Mai exact, judecătorii au dispus ca victimele incendiului de la Colectiv sau rudele acestora să primească daune morale în valoare totală de peste 42 de milioane de euro.

  Cea mai mare sumă acordată pentru victime este 500.000 de euro de fiecare, în câteva cazuri. Eugen Iancu, tatăl unui tânăr care a murit în incendiul de la Colectiv, a primit daune morale 250.000 euro și 15.000 lei daune materiale. La ultimul termen, Eugen Iancu a cerut daune în valoare de 40 de milioane de euro.

  Decizia magistraților nu este definitivă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.