Arădeanca „Pușa” Mihalache a mai „țintit” un mandat de președinte al Federației Române de Tir Sportiv

  de Dan Lazăr | 30 December 2022, 9:14 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Fosta mare sportivă a Aradului Lucia Mihalache – cu două prezențe consecutive la Jocurile Olimpice – a fost realeasă preşedinte al Federaţiei Române de Tir Sportiv, cu un mandat de patru ani, miercuri, la Adunarea generală de alegeri desfăşurată la sediul FRTS.

  La votul pentru funcţia de preşedinte, Lucia Mihalache a obţinut 30 de voturi, iar contracandidatul ei, Marius Daniel Vasile, şeful Biroului discipline sportive individuale la CSA Steaua, a primit 21 de voturi.

  La adunarea generală au fost prezenţi 52 de membri dintre cei 55 cu drept de vot.

  În funcţia de membru al Biroului federal, unul dintre cele şapte locuri a fost ocupat de un alt emisar al orașului nostru, Sorin Babii.

  Lucia Mihalache – director al CSM Arad – a fost aleasă prima oară preşedinte al FRTS în august 2019, la o Adunare Extraordinară de Alegeri, iar mandatul ei se încheia la sfârşitul anului 2022. Participanta la JO 2008 şi JO 2012 în proba de talere (skeet) a explicat că în 2019 a avut loc o adunare extraordinară, pentru înlocuirea preşedintelui Sorin Babii, iar mandatul ei a fost mai scurt cu un an.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.