Arădeanca Lavinia Ichim, premiată cu titlul „Top Model of the Globe” la concursul de frumusețe „Miss 7 Continents 2018”

  de Special Arad | 23 mai 2018, 12:10 PM | Beauties | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Arădeanca Lavinia Ichim a câștigat titlul de „Top Model of the Globe” în cadrul evenimentului „Miss 7 Continents 2018”, desfășurat în Turcia.

  Lavinia Ichim are 22 de ani, înălțimea de 180 cm, măsuri 88-64-92 și a fost reprezentanta României la concurs. Probele în care a impresionatjuriul au fost cele de costum național – unde a prezentat un costum de peste o sută de ani, din zona Olteniei. De asemenea a trecut cu bine și proba rochiei de seară și a costumului de baie – probă desfășurată într-o piscină a unui hotel din Bodrum – și interviul.

  Pentru frumoasa arădeancă din „Vlaicu” este a doua prezență, ca și emisară a României, la un concurs internațional de miss, după Miss Model of the World, ce s-a desfășurat în anul 2015, în China.
  Concursul din Turcia a fost câștigat de reprezentanta Ucrainei, Katerina Kachashvili (21 de ani; 1,80m)

  Lavinia mai are la activ titlul de Miss Media Arad 2011 (la concursul „Miss Arad”), Miss Crișana 2012, Beauty of Romania 2013 (locul II) și locul I la Miss Globe Romania 2015.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.