sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanca care a dat peste cap juriul de la „Chefi la Cuțite”. Dumitrescu: „Nu cred că există undeva genul acesta de farfurie” | Video

  de Mihai Todoca | 21 noiembrie 2018, 10:25 AM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Andreea Durko, o arădeancă de profesie coafeză, a ajuns la Chefi la Cuțite, unde a pus în încurcătură juriul compus din  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ea a gătit o mâncare lacto-vegetariană cu ciuperci la cuptor.

  „Într-adevăr, ajungi să îi înțelegi pe concurenți. Ai emoții, nu știi unde e aia, unde e cealaltă…”

  La început chefii nu au reușit să înțeleagă exact „Ce fel de carne e asta? Doar ne-a păcălit, nu are carne. Și are și ceva ou”

  Andreea, zâmbind: „Mă bucur că i-am dat peste cap. Că habar nu au ce e”.

  Chef Dumitrescu: „Deci asta e o invenție. Nu cred că există undeva genul acesta de farfurie”.

  Chef Scărlătescu: „Deci ăsta care a gătit ori este vânător, ori pădurar”.

  Chefii au rămas surprinși să o vadă pe Andreea și și-au dat seama că: „N-are nici o treabă cu pădurarul”, după cum a spus Chef Bontea.

  Andreea i-a surprins încă o dată, oferindu-le chefilor căni personalizate create de ea cu un mesaj inscripționat pentru fiecare. Chef Scărlătescu a fost cel mai impresionat de mesaj: „Nu-mi dați sfaturi, știu să greșesc și singur”.

  Andreea nu a mers mai departe în competiție, ea primind un vot de încredere doar de la chef Dumitrescu, dar ne-a spus că pentru ea cel mai mult a contat să iasă din zona de confort și că experiența aceasta a ajutat-o foarte mult în asta, dat fiind faptul că este o fană a emisiunii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.