Arădean trimis în judecată pentru evaziune de 150.000 de lei, în urma unor tranzacții în spațiul intracomunitar

  de Special Arad | 26 martie 2015, 8:03 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad,  prin rechizitoriul din data 20.03.2015, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Mircea Adrian  pentru săvârşirea  infracţiunii de  evaziune  fiscală.

  Din  probatoriul  administrat în cauză  a rezultat că inculpatul,  în  calitate  de  administrator al unei societăţi comerciale din  Arad, în  perioada  noiembrie  2008 – 2009, a omis evidenţierea în documentele  legale a unor  achiziţii de bunuri de  la  parteneri  comerciali din  spaţiul  intracomunitar, precum  şi  a unor  operaţiuni  comerciale cu  parteneri  de  pe  teritoriul  ţării, cauzând  un  prejudiciu  total bugetului  de  stat în  valoare de 150.248 lei.

  Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.