sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Glad Varga confirmă că e în discuții avansate să cedeze pachetul majoritar al societății care deține Arad Open Air Festival. Află cumpărătorul

  de Alin Olteanu | 3 octombrie 2023, 4:59 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Glasul Aradului, ziar online deținut de omul de afaceri Ovidiu Palcu (Inteco Holding), anunță pe prima pagină că Arad Open Air Festival va fi preluat de compania pe care o conduce. Într-adevăr, ziarul dă de înțeles că afacerea este ca și semnată, subliniind următoarele:

  Noul acționariat este grupul Inteco Holding – spune glsa.ro, citându-l pe Ovidiu Palcu-  Se va investi și mai mult în acest festival, iar Aradul are posibilitatea să devină principala atracție a iubitorilor muzicii de acest gen, devenind astfel o alternativă viabilă a evenimentelor similare din țară. Vor veni la Arad artiști din toată lumea, cei mai cotați DJ ai momentului, iar locul de desfășurare al festivalului va fi extins“.

  L-am sunat pe Glad Varga, politicianul arădean fiind actualul deținător al „AOA”. Acesta ne-a confirmat că există discuții, dar care încă nu sunt materializate. „Dacă venirea unui nou acționar, chiar majoritar, va duce la dezvoltarea festivalului (da, sunt în discuții cu Ovidiu Palcu), atunci vom încheia afacerea. Dar, clar, vreau confirmări clare că AOA va deveni și mai puternic”.

  Citește și: Atmosferă electrică în ultima zi de festival AOA de pe plaja Ghioroc

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Fantastic! Daca nu vindea, nu se scria in presa ca festivalul este detinut de un om politic din Arad. Deci sa rezumam: se organizeaza pe terenul apartinand unei societati din subordinea autoritatilor locale (cu chirie, desigur), ordinea este asigurata de organe locale si de la unitatile aprtinand MAI (platite de organizatori, bineinteles), iar organizator este un om politic. O afacere reusita acest AOA.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.