vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arad Open Air Festival nu se anulează! Tocmai s-a reprogramat

  de Tomck@t | 15 mai 2020, 1:07 PM | Muzică | Topic special

  0

  Epidemia SARS-CoV-2 a dat peste cap planurile organizatorilor tuturor festivalurilor de muzică din lume și, până nu demult, s-a pus chiar problema anulării inclusiv a festivalului Arad Open Air (AOA). Ultimele noutăți aduc însă o doză de optimism: evenimentul va avea loc, totuși, în acest an, în septembrie!

  Cei care au cumpărat bilete la festivalul de pe Aeroportul arădean nu trebuie să ceară banii înapoi. Acestea rămân valabile pentru perioada 25-26-27 septembrie, noua dată de desfășurare a evenimentului. Primele abonamente cu discount 60% s-au vândut deja în prima etapă „Blind Ticket” (înainte de aflarea programului), dar abonamentele sunt disponibile în continuare în etapa a doua, numită „Early Bird”, fiind puse în vânzare în total 2000 de abonamente cu 50% reducere (99 lei un bilet obișnuit, 119 lei cu camping și 159 un bilet VIP). Biletele pot fi cumpărate online, pe Entertix.ro și pe Myticket.ro, sau pe site-ul oficial al festivalului.

  Printre artiștii și trupele care vor asigura muzica se numără până acum Subcarpați, Spike, Deliric x Silent Strike, CTC, Dan Basu, Hype Legends, James Aki, Manuel Riva, Mike Kross, Paul Damixie, Sasha Lopez, DJ Shiver, Vali Bărbulescu, Bread & Butter, Someșan, Herck, Timirash, Priku, Suciu, SIT și Raresh.

  Vor mai urma și alte anunțuri de artiști, precizează organizatorii Arad Open Air Festival 2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.