vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arad Open Air festival 2022 anunță cea de-a șasea ediție. Care este prețul biletelor și abonamentelor

  de Special Arad | 7 martie 2022, 12:58 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  În 8, 9 și 10 iulie, aeroportul din Arad va găzdui din nou artiști îndrăgiți și fanii lor, iubitorii de muzică bună, distracție și dans până la răsărit. Arad Open Air Festival se află deja la cea de-a șasea ediție, oferind publicului întâlniri cu nume celebre, activități de neuitat, scene pentru toate gusturile. Festivalul promite și anul acesta trei zile magice.

  Arad Open Air Festival este compus din 72 de ore de muzică live, dj seturi și multe activități surpriză cu care organizatorii și-au obișnuit publicul. Timp de trei zile, melomanii se vor putea bucura de muzică bună, mâncare delicioasă, soare, apusuri pe aeroport și întâlniri cu artiștii preferați. În cele 5 ediții de până acum, pe scena aeroportului din Arad au urcat artiști precum: Goran Bregovic, Paul van Dyk, Outlandish, ATB, Mahmut Orhan și mulți alții.

  Organizatorii le oferă fanilor festivalului posibilitatea de a achiziționa abonamente la preț de redus, timp de două săptămâni, până în 15 martie. Prețurile Early Bird sunt:

  AOA REGULAR TICKET – 99 lei

  AOA CAMPING TICKET – 149 lei

  AOA VIP TICKET – 199 lei

  AOA 5 Pack Tickets (buy 5 get 1 free)- 495 lei

  În aceste vremuri grele, ne bucurăm că putem oferi o mică bucurie și gândul la zile mai bune. Am ajuns deja la cea de-a șasea ediție a festivalului care adună în fiecare an iubitorii muzicii în vestul țării. Suntem recunoscători că avem alături atât de mulți oameni care apreciază eforturile noastre și care vin an de an pe aeroportul din Arad. Faptul că avem alături și artiști care ne sunt aproape la fiecare ediție ne onorează și ne oferă încredere. Abia așteptăm să ne vedem într-o perioadă mai bună”, spun organizatorii.

  Evenimentul va respecta normele în vigoare din perioada respectivă, iar organizatorii vor actualiza constant informațiile legat de acest subiect.

  Abonamentele Early Bird se pot achiziționa pe: https://www.openairfestival.ro/abonamente/.

  Pentru a fi la curent cu toate noutățile evenimentului urmărește paginile de socializare: https://www.facebook.com/aradopenair, https://www.instagram.com/aradopenair/.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.