vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Arad. Ninsoare. Doreii rezistă. Nimic nu le stă în cale când se pun pe treabă | Foto

  de Raluca Medeleanu | 27 februarie 2018, 10:58 AM | Strada | Topic special

  0

  Doreii schimbă bordurile pe str. Bolintineanu

  Când la Arad se face Regenerare Urbană, păi la Arad se FACE regenerare urbană, frate! Nu e totul așa, la întâmplare, cum ați crede voi. Nu, nu, nu. Nu e ca și cum se apucă doar când li se năzare. Se fac studii, analize, strategii. Iar când se observă că sunt condițiile optime, abia atunci se trece la treabă, căci Regenerarea Urbană de Arad nu e de nota 10, ci mai mult: de nota 11!

  Așa că, dragi locatari de pe Bolintineanu, degeaba ne trimiteți poze, mirați nevoie mare, cu Doreii cum sapă și schimbă borduri și tot tacâmul, tocmai într-o zi în care întregul oraș e sub zăpadă. Degeaba ne explicați că toată iarna asta blândă cu iz primăvăratic pe care am avut-o până acum nu i-ați prea văzut la treabă… Astea sunt strategii de înaltă clasă pe care nici noi, nici voi nu prea avem cum să le înțelegem.

  Doar Doreii arădeni știu exact ce și cum se întâmplă. Așa că lăsăm aici mesajul dumneavoastă, a unuia dintre locatarii nedumeriți de pe Bolintineanu și, poate, poate, când termină munca asiduă, se nimerește să vă răspundă vreun Dorel:
  „Perioada de iarnă a trecut cu o vreme de primăvară, în liniște; aproape de luna martie, a venit iarna cu ninsoare și depunere de zăpadă; cu această ocazie pe strada mea, D. Bolintineanu, au început lucrările de amenajare a străzii!?! Ce rezultat va putea avea această lucrare făcută pe frig și condiții improprii???”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.