Arad Free Tours caută „Top 10 monumente reprezentative din orașul nostru”

  de [email protected] | 25 iulie 2014, 1:15 PM | Cultură | Știri Arad | Turism

  0

  Arad Free Tours a lansat inițiativa de a alcătui un top de zece monumente reprezentative pentru orașul de pe Mureș. Scopul realizării sondajului este acela de a afla preferințele arădenilor, a celor care au vizitat Aradul sau a potențialilor viitori vizitatori ai orașului nostru, urmând ca mai apoi celor zece obiective să le fie acordată o atenție sporită de către echipa Arad Free Tours.

  „Ne vom asigura că obiectivele aflate pe primele zece poziții după finalizarea sondajului vor fi incluse în tururile oferite de noi turiștilor și localnicilor dornici să cunoască poveștile găzduite de edificiile urbei”, spun organizatorii.

  Monumentele istorice pot fi votate AICI, printre clădirile propuse fiind Palatul Cultural, Palatul Administrativ (Primăria), Gara Arad, Palatul Bohuș, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Turnul de Apă, Catedrala Veche, Biserica „Sfântul Anton de Padova”, Biserica Sârbească, Biserica Roșie, Casa cu Lacăt, vechiul Casino, sau chiar și Templul Masonic ori Podul Traian.

  Se poate vota până la sfârșitul lunii august – începutul lui septembrie.

  În momentul de față, „conduce” detașat Primăria, urmată fiind de Cetatea Aradului și Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.