miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Arad Free Tours a ajuns la Tribunalul Arad

  de Special Arad | 21 septembrie 2022, 8:15 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Weekendul trecut, Arad Free Tours a fost în vizită la Tribunalul Arad, în cadrul proiectului „Turist la tine acasă – În spatele ușilor închise” organizat de Asociația Turism Alternativ.

  Aproximativ 60 de persoane au asistat la tur, unde au putut descoperi istoricul Palatului Justiției, prezentat de Paul Ionescu, ghid național de turism și voluntar Arad Free Tours. De asemenea, „turiștii” au vizitat cabinetul președintelui Tribunalului Arad, biroul unui judecător, Sala Festivă şi săli de judecată atât penală cât și civilă, ghidați de Diana Dărăban, consilier pentru informații publice în cadrul Tribunalului. Participanții au avut parte și de o scurtă prezentare a sistemului judiciar din România prezentată tot de Diana Dărăban, care a răspuns și întrebărilor și curiozităților celor prezenți.

  Ca și până acum gazda noastră a fost recompensată cu diploma de „ghid pentru o zi” și cu un tricou de ghid Arad Free Tours de către Mario Csipai, președintele Asociație Turism Alternativ.

  Tururile inedite continuă cu un tur special pe biciclete „Arad Free Tours pe două roți”, având ca temă „Aradul industrial”, un istoric al industriei arădene și o trecere în revistă a fostelor fabrici. Turul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie de la ora 16:00 cu plecare de pe platoul din fața Gării Centrale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.