marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update 2Arad, Cartierul Vlaicu. După un scandal în familie, un bărbat și-a atacat soția cu un cuțit și s-a sinucis aruncându-se de la etajul patru

  de Alin Olteanu | 4 aprilie 2021, 3:30 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Astăzi, în jurul orei 14,20, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) de pe raza municipiului Arad.

  S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului.

  Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

  S-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la fața locului.

  Din primele verificări, între cei doi soți și nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan.

  Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.

  UPDATE 

  Femeia are plăgi multiple prin tăiere, dar este conștientă.

  UPDATE 2

  Blocul în care locuiau cei doi soți se află în Cartierul Vlaicu, la „A”-uri. Bărbatul care s-a sinucis se numește Adrian J., avea 39 de ani, iar soția sa 46 de ani.

  Foto: Arhivă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.