miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ar putea deveni Fotografia anului 2019! Cum au fost surprinși doi șoareci în metroul din Londra

  de - | 12 decembrie 2019, 6:48 PM | Animal Special | Foto

  0

  Un fotograf a surprins momentul uimitor în care doi șoareci par să se angajeze într-o luptă cu „pumnii” pe platforma unei stații de metrou din Londra.

  Sam Rowley și-a propus să fotografieze rozătoarele prezente mai peste tot în capitala britanică, așteptând pe platforma metroului cu camera pregătită, potrivit Evening Standard.

  El a văzut cum șoarecii s-au luptat de câteva ori pentru mâncarea căzută de la pasageri. Dar, la un moment dat, fotograful a surprins perechea înlănțuită în bătălia pentru o firimitură. Câștigătorul a fugit apoi cu premiul.

  Fotografia lui Rowley, intitulată „Cearta din stație”, a fost votată de public pentru a fi inclusă în competiția „Fotograful anului 2019” la categoria „animale sălbatice”.

  Fanii își pot alege imaginea din cele 25 selectate de către Muzeul de Istorie Naturală din Londra, care organizează concursul.

  Anul acesta, în competiție au fost înscrise 48.000 de fotografii din 100 de țări. Votul va fi finalizat pe data de 4 februarie 2020, când va fi desemnată și imaginea câștigătoare, notează digi24.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.