marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Aproape că și-a pierdut toți banii! 5.900 de lei, uitați de un bărbat în bancomat, recuperați de un jandarm

  de Special Arad | 28 ianuarie 2022, 2:31 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Bărbatul se afla în fața unui bancomat și vizibil depășit de tehnologie, a apăsat pe butoane crezând că a dat comanda de vizualizare fonduri. Convins că operațiunea s-a finalizat a plecat fără să conștientizeze că de fapt bancomatul pregătea suma ,,solicitată’’.

  În apropiere se afla un jandarm aflat în timpul liber care aștepta să-i vină rândul pentru a efectua operațiuni la același aparat. Văzând bancomatul liber s-a apropiat, însă nu a putut face nicio operațiune. Aparatul scotea acel sunet specific de eliberare fonduri solicitate. Imediat fanta s-a deschis scoțând la iveală o sumă mare de bani. Jandarmul a înțeles imediat ce s-a întâmplat și a îneput să-l caute cu privirea pe cel care folosise aparatul înaintea sa, însă nu l-a mai văzut. A luat banii din bancomat și a intrat în sediul băncii unde i-a predat unui angajat pe bază de proces verbal.

  La ieșire din societatea bancară l-a întâlnit pe septuagenar, care venea într-un suflet către bancă, probabil conștientizând ce s-a întâmplat.

  Jandarmul l-a liniștit spunându-i că banii sunt în siguranță, îi poate recupera și i-a recomandat să fie mult mai atent pe viitor. Șansele să rămână fără bani au fost mari.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.