Aproape 7 metri cubi de material lemnos, indisponibilizat de polițiștii din Lipova

  de Special Arad | 4 June 2018, 1:39 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii orașului Lipova au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, două transporturi de material lemnos fără documente legale.
  Astfel, a fost depistat în trafic, pe raza localității Lipova, un bărbat de 30 de ani, din Fîntînele, în timp ce transporta cu o autoutilitară 4,5 metri cubi de material lemnos din speciile fag și gârniță, fără a putea prezenta documente de proveniență.
  Tot pe raza localității a fost depistat un alt bărbat din Fîntînele, de 32 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 metri cubi material lemnos specia cer, fără a avea documentația cerută de lege.
  Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, a fost indisponibilizată, fiecare dintre cei doi bărbați fiind sancționați contravențional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.