marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aproape 2000 de arădeni, legitimați de polițiști în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor impuse de starea de alertă

  de Special Arad | 18 noiembrie 2021, 10:11 AM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat. În ziua de 17 noiembrie a.c., poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.
  Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 1.835 de persoane, verificate 84 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 33 de mijloace de transport în comun/persoane.
  Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, în valoare totală de 1.000 de lei.
  Vă reamintim că, în această perioadă, este INTERZISĂ organizarea evenimentelor private (nunți, botezuri, aniversări etc.) și participarea la acestea.
  Pentru sănătatea proprie și a celor din jur, recomandăm arădenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile sanitare, să poate masca de protecție și să evite, pe cât se poate, aglomerația.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.