duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Aproape 100 de amenzi au fost aplicate de polițiștii rutieri într-o singură zi. Mai mult de jumătate au fost pentru nerespectarea vitezei legale

  de Special Arad | 28 februarie 2024, 4:30 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat IPJ Arad. În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

  Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 95 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 49.500 de lei, din care 50 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 71 de persoane au fost testate pentru consum de alcool și droguri.
  Au fost reținute 3 permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.
  Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.