luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Apple Watch Series 7: o baterie mai mare va fi prioritatea

  de Special Arad | 8 iulie 2021, 6:11 PM | IT

  0

  (foto: hdblog.it)

  Următoarea generație de Apple Watch se va concentra puternic pe tema autonomiei, chiar în detrimentul introducerii de noi funcții. Aceasta este ceea ce reiese dintr-o nouă informație din ultimele zile, provenită de la ziarul taiwanez UDN. Ziarul citează surse apropiate lanțului de producție Apple care confirmă designul frontal al Apple Watch Series 7 și unele caracteristici interne.

  Ziarul sus amintit, via HDBlog, susține că Apple are un magazin SiP (System Integrity Protection) mult mai mic decât toate cele anterioare, posibil datorită exploatării ambelor părți ale PCB-ului (Printed Circuit Board – Placă de circuit imprimat) pe care este montat. Acest lucru ar permite recuperarea unui spațiu prețios care va fi dedicat unei baterii mai mari, fără a modifica dimensiunile finale ale dispozitivului portabil, care, în orice caz, ar trebui să aibă un design diferit de predecesorii săi.

  Prin urmare, Apple ar fi ales să utilizeze spațiul obținut în principal pentru a crește autonomia ceasului său – care în acest moment acoperă o singură zi de autonomie și obligă utilizatorul să-l reîncarce zilnic, în loc să îl aloce unor senzori suplimentari pentru funcții noi. Suntem obișnuiți cu o durată de viață a bateriei de 18-24 de ore a modelelor actuale, dar am saluta un Apple Watch care poate dura mai mult între încărcări. De exemplu, Samsung Galaxy Watch 3 față de Apple Watch Series 6, are o baterie mai mare și mai eficientă. Samsung fiind un rival al Apple pe piața ceasurilor inteligente, compania americană vrea o baterie mai mare pe următoarea serie.

  Rămâne de văzut dacă compania Apple va putea propune și alte câteva noutăți în septembrie, când va lansa Apple Watch Series 7. Se pare că pentru monitorizarea glucozei mai trebuie să așteptăm puțin. Sursa din Taiwan confirm că Apple lucrează la această soluție, dar nu scrie că această caracteristică va ajunge pe următoarea generație de ceasuri inteligente. Apple Watch Series 7 este, de asemenea, de așteptat să îmbunătățească suportul UWB.

  În plus, zvonurile vorbesc și despre culori noi, sugerând că pot exista și alte adăugiri în plus față de cea verde pe care am apreciat-o în cele mai recente fotografii apărute online. Nu este clar dacă a fost folosit un termen generic în acest caz sau dacă sursa este cu adevărat conștientă de prezența unor variații suplimentare de culoare. Reamintim că Apple Watch Series 7 va fi prezentat împreună cu iPhone-urile în toamnă, așa că mai sunt câteva luni până la lansarea sa oficială.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.