luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Apple, Google și Samsung vor lansa anul acesta noi ceasuri premium

  de - | 6 mai 2022, 7:59 AM | IT

  0

  Anul acesta va fi imens pentru utilizatorii de dispozitive purtabile, deoarece toate companiile majore își vor lansa ceasurile inteligente premium. În a doua jumătate a acestui an, Samsung, Google și Apple vor lansa seria Galaxy Watch 5, Google Pixel Watch și, respectiv, Apple Watch Series 8. Toate cele trei ceasuri au ceva nou de oferit utilizatorilor. În acest sens, Apple și Samsung vor anunța ceasuri de nouă generație în a doua jumătate a anului, iar Google probabil le lansează luna aceasta, potrivit TizenHelp.

  Conform celor mai recente știri, Pixel Watch va avea o durată de viață a bateriei pentru toată ziua. Cifrele vor fi mai mari decât seria actuală Samsung Galaxy Watch 4. Zvonul susține că următorul Samsung Galaxy Watch 5 Pro ar avea o baterie de 572 mAh, dar Pixel Watch o va depăși. Va exista o funcție mobilă pe Pixel Watch pentru a vă lăsa telefonul acasă. De fapt, toate cele trei companii vor avea conectivitate LTE. Informațiile anterioare menționează că ceasul Google include un afișaj circular, sistemul de operare Wear OS 3, la fel ca seria Galaxy Watch 4 și funcția SpO2 pentru măsurarea oxigenului din sânge.

  Acum vorbind despre cei doi rivali majori, Apple și Samsung ar putea oferi aceeași funcție, una nouă, pe următoarele lor ceasuri inteligente. Conform Wall Street Journal, va exista o funcție de temperatură corporală. Apple ar putea avea dificultăți să includă temperatura pielii pe Watch Series 8, dar Samsung se pare că este mai încrezător că va reuși să implementeze noua funcție în seria Galaxy Watch 5.

  Apple Watch Series 8 s-ar putea să nu primească upgrade-uri revoluționare, cum ar fi monitorizarea tensiunii arteriale și a glicemiei, dar ar putea obține totuși o caracteristică importantă:  măsurarea temperaturii corpului. Alte modificări aduse de Apple includ aparent îmbunătățiri ale monitorizării ritmului cardiac neregulat, capacitatea de a trimite mesaje scurte prin rețele de satelit, un nou mod de consum redus pentru a prelungi durata de viață a bateriei și noi fețe de ceas.

  Se pare că viitorul Pixel Watch de la Google va fi o serie de vârf pentru a concura cu cele mai recente modele Galaxy Watch de la Samsung și cu Apple Watch, conform noilor specificații divulgate de 9to5Google. În acest an, am putea vedea și noi ceasuri din seria Fitbit Sense 2, Garmin Forerunner 955 și Amazfit GT 4.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.