marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Apple este de așteptat să lanseze iPhone SE 2 la evenimentul din 31 martie

  de Special Arad | 22 februarie 2020, 5:23 PM | IT

  0

  Mai multe informații din ultima vreme au sugerat că Apple intenționează să lanseze un iPhone cu preț redus în 2020, înainte de evenimentul său major WWDC 2020. Cu toate acestea, detaliile exacte privind modelul smartphone-ului și alte informații au fost evazive, dar din ultima informație aflăm că acesta va fi Apple iPhone SE 2. Deși încă nu a fost confirmat oficial, gigantul tech american va lansa iPhone SE 2 la evenimentul din 31 martie 2020.

  Apple a lansat modelul original iPhone SE în aproximativ aceași perioadă timp în 2016. Acest lucru a fost făcut de Apple pentru a evita ca telefonul să-și piardă locul din centrul atenției printre variantele sale mai mari și „mai bune” de la WWDC. Cu alte cuvinte, Apple oferă versiunii mai mici și mai accesibile, o pistă confortabilă pentru perioada de vânzare înainte ca seria flagship să fie lansată în toamnă.

  Mai mult, conform mai multor zvonuri, via GizmoChina, viitorul smartphone Apple cu preț redus va începe să fie vândut efectiv pe piață încă din 3 aprilie 2020. Pe aceeași linie, au apărut și alte detalii mai interesante, inclusiv prețul său de 399 USD și faptul că va avea la bord procesorul Apple A13, procesor care, de asemenea, se găsește pe seria iPhone 11. Întrucât este un telefon Apple „bugetar”, compania va reduce costurile cu un ecran mai ieftin și poate chiar rămâne pe designul lui iPhone 8.

  Experții din domeniul telefoanelor mobile apreciază că mișcarea Apple cu iPhone SE 2 este răspunsul pentru Samsung Galaxy S10e și pentru mai recentele Galaxy S10 Lite și Samsung Galaxy Note 10 Lite. Vom vedea ce oferă viitorul smartphone bugetar Apple în comparație cu modelele Samsung.

  În toată această poveste cu Apple iPhone SE 2 există și un semn de întrebare. Fanii iPhone SE au apreciat foarte mult un smartphone Apple compact față de ofertele cu ecrane mult mai mari, care sunt mai frecvente astăzi. Momentan nu sunt informații, decât zvonuri și iar zvonuri neconfirmate și fanii Apple sunt puțin îngrijorați de faptul că Apple nu se va ridica la nivelul modelelor Samsung amintite mai sus. Lansarea fiind foarte aproape sperăm să aflăm mai multe detalii în perioada imediat următoare despre viitorul Apple iPhone SE 2.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.