joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Apple a lansat seria iPhone 15. Toată gama vine cu port de încărcare USB-C, iar modelul Pro are un cadru din Titan

  de - | 12 septembrie 2023, 11:50 PM | IT

  0

  Apple a prezentat noua serie de smartphone-uri iPhone 15, în cadrul evenimentului intitulat Wonderlust. Seria iPhone 15, compusă din patru modele, a fost vedeta evenimentului organizat de Apple marţi seară şi transmis online pe propriul website şi pe YouTube. Toată gama iPhone 15 vine cu port de încărcare USB-C și cameră principală de 48 MP.

  Mai mult ca oricând, accentul este pus pe cele două modele Pro, care sunt vândute mai scump şi cu o marjă mai mare de profit – acestea beneficiază de cele mai multe upgrade-uri, scrie spotmedia.ro.

  Cele două modele Pro au acum la bază un cadru din Titan (în loc de oţel inoxidabil), care ar trebui să le confere o rezistenţă mai mare şi să contribuie la scăderea în greutate a acestora.

  iPhone 15 Pro (6,1 inch) şi iPhone 15 Pro Max (6,7 inch) beneficiază şi de un nou cip, A17 Pro, construit pe 3nm – cu 19 miliarde de tranzistori, 6 nuclee de procesor. Acesta promite un spor de performanţă de 10% în sarcinile pe un singur fir.

  Placa video are 6 nuclee, cu o performanţă maximă cu 20% mai mare decât generaţia anterioară.

  Action Button este o nouă facilitate disponibilă doar pe cele două – un buton fizic (ce ia locul butonului de oprire a sunetelor), a cărui acţiune poate fi aleasă de utilizator. De exemplu, acesta poate fi configurat pentru realizarea rapidă a unei fotografii.

  Citește continuarea pe spotmedia.ro!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.