Apple a comandat „cantități mari” de mostre de ecrane pliabile la Samsung

  de Special Arad | 23 septembrie 2020, 12:41 PM | IT

  0

  Au existat zvonuri sau considerații pentru o lungă perioadă de timp cu privire la faptul dacă și când Apple va produce smartphone-uri pliabile. După modul în care Apple a abordat telefoanele 5G – nu are încă un astfel de telefon – un viitor telefon pliabil Apple era de domeniul fanteziei. Dar, acum compania americană ne-a adus la realitate. Apple a comandat mai multe mostre de ecrane pliabile la Samsung.

  Conform site-ului german WinFuture, informația vine dintr-o sursă de mare încredere, cunoscutul leaker Ice Universe. Conform acestuia, Apple a comandat un „număr mare” de afișaje pliabile de la Samsung, mai bine zis de la subsidiara Samsung Display. Desigur, aceasta nu înseamnă cantități de producție, ci specimene pentru testare și încercare. Este clar pentru ce va folosi aceste ecrane Apple. Compania cu sediul în Cupertino va fabrica prototipuri pentru un iPhone pliabil.

  În acest an telefoanele pliabile au avut o creștere incredibilă a vânzărilor. Ca peste tot în domeniul telefoanelor mobile, Samsung conduce piața. Compania din Coreea de Sud a lansat anul acesta un excelent Samsung Galaxy Z Flip, cel mai bine vândut telefon pliabil de pe piață și mai recent pe Galaxy Z Fold 2, un incredibil telefon pliabil.

  Mai sunt pe piață și un Huawei Mate Xs, un Motorola Razr și cam atât! Da, mai este și un Microsoft Surface Duo, dar nu este un smartphone cu ecran pliabil adevărat, se pliază dar are două ecrane distincte. Probabil Apple nu vrea să rămână în urmă și de aceea a comandat mostre de ecrane la Samsung.

  Compania din California, are o mare tradiție în inovație, dar, în același timp, îi place ca înainte să acționeze să vadă cum reacționează piața la un nou produs. Apple de multe ori preferă să aștepte până când o tehnologie este complet dezvoltată în loc să ofere clienților dispozitive care sunt probabil predispuse la erori.

  În cazul afișajelor pliabile, ar fi, de asemenea, foarte surprinzător dacă Apple ar lansa un iPhone pliabil în viitorul apropiat. Se spune că Apple a comandat eșantioanele de testare pentru prototipuri, iar Samsung nu a fost cu siguranță greu de convins, dimpotrivă. Afacerile sunt afaceri!

  Gigantul high-tech a făcut mai multe mostre de ecrane pliabile și le-a prezentat mai multor producători de smartphone-uri în speranța de a-i cuceri pentru noua tehnologie de ecran pliabil. Iar Samsung este cel mai bun de pe piață în domeniul afișajelor. Cu toate acestea, este de urmărit reacția Apple.

  Jon Prosser, un alt cunoscut specialist în domeniul telefoanelor, susține că prototipul Apple actual oferă două afișaje separate conectate printr-o balama (care amintește de Surface Duo). Vom vedea cum vor evolua lucrurile și nu putem decât să ne bucurăm de interesul Apple pentru telefoanele pliabile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.