miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  A luat-o razna și a distrus un apartament din Palatul Cenad. Poliția și ambulanța, chemate la fața locului

  de Ioana Costaș | 13 octombrie 2023, 2:52 PM | Știri Arad | Topic special

  4

  (foto: Raluca Medeleanu)

  Un tânăr de 28 de ani a distrus ușile unui apartament situat la parterul Palatului Cenad, unde, se pare, locuiește, totul petrecându-se vineri în jurul amiezii. Nu se știe motivul exact pentru care omul a recurs la această metodă drastică – holul de la intrare l-a vopsit cu un spray, geamul ușii de la intrare în apartament l-a spart, de asemenea, a smuls ușa de la intrare în propriul apartament.

  Poliția a fost anunțată despre ceea ce se întâmplă în Palatul Cenad, însă oamenii legii s-au văzut nevoiți să solicite intervenția unui echipaj din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, dar și a unui echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Arad din cauza rănilor pe care tânărul le-a suferit la nivelul feței, după ce a spart geamurile ușilor, iar cioburile l-au tăiat, existând informații cărora, la vederea polițiștilor, bărbatul s-ar fi aruncat pe geam. Înainte de acest gest, tânărul ar fi amenințat, în fața polițiștilor, că se va răni cu flexul – pe care îl ținea în mână.

  Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Arad unde a primit îngrijiri medicale, iar de aici a fost trimis la Secția Psihiatrie.

  „Astăzi, 13 octombrie, în jurul orei 12:30, prin 112, a fost semnalată prezența unei persoane în incinta unui imobil de pe Bulevardul Revoluției, din municipiul Arad. O patrulă de ordine publică s-a deplasat la fața locului, unde a fost găsit un bărbat care se manifesta zgomotos. Acesta s-a închis în locația care era în curs de amenajare/renovare, continuând să facă scandal. A fost solicitat sprijinul altor patrule, precum și a luptătorilor S.A.S. Bărbatul s-ar fi folosit de uneltele din incinta locației pentru a-și face rău, fiind împiedicat de polițiștii care au pătruns în apartament și l-au imobilizat. Bărbatul are 28 de ani, este din Arad, cunoscut cu afecțiuni psihice. A fost transportat la Spitalul Județean pentru acordarea de îngrijri medicale, urmând a fi internat la secția de psihiatrie”, a transmis IPJ Arad în legătură cu incidentul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Păcat de ușile alea…😣
   Se asortau bine cu vechile treptele de marmură, parcă, și cu vechimea onorabilă a clădirii !
   .
   Astea chiar arătau bine acolo, față de multe modernisme de prost-gust, intoduse forțat în Clădiri Istorice, cu o arhirtectură veche, superbâ, dar „killerite” de tot felul „vizionari” moderniști.😡

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.