Anunțul meteorologilor: „Căldura toropitoare nu va pleca în curând”

  de - | 29 august 2019, 8:31 AM | Știri Arad

  0

  Meteorologii au anunțat care este evoluția vremii astăzi și în următoarele zile, anunțând inclusiv fenomene extreme. Vremea va continua să fie caniculară azi în sudul şi vestul ţării unde maximele vor urca din nou la 35 de grade Celsius. Cerul va deveni noros în a doua parte a zilei în nord-vest şi la munte unde se vor înregistra averse, descărcări electrice şi vânt cu intensificări. La noapte cerul se menţine senin în aproape toată ţara iar vântul va avea intensificări în zonele montane. Minimele termice vor fi de 8 grade în Transilvania şi de până la 23 de grade în restul ţării. Canicula va persista în zilele următoare în sudul şi vestul ţării unde maximele termice vor depăşi 35 de grade Celsius. În nord şi în zonele montane se vor înregistra din nou averse cu tunete şi fulgere iar vântul va sufla cu intensificări. Nopţile vor fi reci în Transilvania unde minima va ajunge la 7 grade Celsius şi calde în Dealurile de Vest unde minima va fi de 22 de grade Celsius.

  sursa: pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.