Anunț SC Alex Back Metal Colect SRL

  de - | 20 iunie 2022, 11:33 AM | Anunțuri proiecte

  0

  SC ALEX BACK METAL COLECT SRL cu sediul în Arad, str. Steagului nr. 1 Bl. Flacara, ap. 1, doreşte să obţină autorizaţie de mediu pentru punctul de lucru din Arad, DJ 982, Km 92+800), unde se desfăşoară activităţile/activitatea de

  3811 – Colectarea deșeurilor nepericuloase
  3812 – Colectarea deșeurilor periculoase
  4677 – Comerț cu ridicata al deșeurilor și resturilor

  în scopul colectării, sortării și comercializării deșeurilor având ca principale faze ale procesului tehnologic următoarele: colectarea, transportul, sortarea si valorificarea deșeurilor.

  Măsurile de protecţie a factorilor de mediu:
  Apă:___nu este cazul___
  Aer:___nu este cazul___
  Sol:___platformă betonată, containere de depozitare___
  Gestiunea deşeurilor: ___pubele, containere___

  Observaţiile publicului formulate în scris/informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului se depun/pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad, Splaiul Mureşului FN, tel. 0257/280331; 0257/280996, în timp de zece zile lucrătoare după data publicării prezentului anunţ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.