Anunț S.C. EUROKIPPER S.R.L.

  de - | 7 July 2022, 10:30 AM | Anunțuri proiecte

  0

  S.C. EUROKIPPER S.R.L., cu sediul în Arad, str. Steagului, nr. 93, tel: 0746660499 doreşte să obţină autorizaţie de mediu pentru staţia de prelucrare a nisipurilor şi pietrişurilor, situată în extravilanul oraşului Lipova, jud. Arad, respectiv la cca. 2 km vest de aceasta şi la cca. 2,83 km nord – est de localitatea Neudorf, în terasa râului Mureş, pe malul stâng, unde se desfăşoară activitatea de prelucrare a agregatelor minerale prin procedeul de spălare – sortare și concasare – sortare, cod CAEN 0812.

  Măsuri de protecţie a factorilor de mediu:

  apă: decantor pentru apele tehnologice uzate

  aer: spălarea materialului pe fluxul tehnologic de prelucrare şi stropirea drumului de acces în perioadele secetoase;

  sol:  platformă betonată pe care se efectuează alimentarea cu carburant a utilajelor,  toate activităţile de întreţinere şi reparaţii curentestropire drumului de acces în perioadele secetoase;

  gestiunea deşeurilor: 2 pubele din PVC cu capac, pentru deşeurile menajere, toaletă ecologică, un container metalic pentru deşeurile metalice (se valorifică către unităţi specializate în reciclarea acestora), butoaie metalice pentru colectarea uleiului uzat (se păstrează în magazia de materiale şi se valorifică către unităţi specializate în reciclarea uleiurilor)

  Observaţiile publicului formulate în scris/informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului se depun/pot fi consultate la sediul Agenţiei de Protecţia Mediului Arad, Splaiul Mureşului, nr. FN, tel: 0257 – 280331, tel/fax: 0257 – 280996, timp de zece zile lucrătoare după data publicării prezentului anunţ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.