joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Anunț privind proiectul „Decolmatarea albiei minore a râului Mureș prin exploatarea agregatelor minerale în perimetrul Barațca 3” – SC EUROKIPPER SRL

  de - | 25 aprilie 2024, 5:26 PM | Anunțuri

  1

  SC EUROKIPPER SRL, titular al proiectului DECOLMATAREA ALBIEI MINORE A RÂULUT MUREȘ PRIN EXPLOATAREA AGREGATELOR MTNERALE ÎN PERIMETRUL BARAȚCA 3, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Arad, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul – Decolmatarea albiei minore a râului Mureș prin exploatarea agregatelor minerale în perimetrul Barațca 3, propus a fi amplasat în extravilanul orașului Lipova, CF nr. 307739 – albia minoră a râului Mureș, malul stâng, jud. Arad.

  1. Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din Arad, Splaiul Mureș, FN, jud. Arad, în zilele de luni până vineri, între orele 8:30-13:30, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmar.anpm.ro.

  Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrore în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

  2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Arad în termen de 10 zile de la publicarea anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „„Decolmatarea albiei minore a râului Mureș prin exploatarea agregatelor minerale …”- 🤣😂🤣😂🤣😂
   Ce denumire „studiată” pt o … BALASTIERĂ .
   .
   Oare o deveni navigabil Mureșul, după … „decolmatare” ? 🤔😉

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.