Anunț de presă lansare proiect: Transfer tehnologic pentru dezvoltarea de noi produse în cadrul SC MOARA ZUF PRODUCT SRL

  de - | 15 October 2021, 7:27 AM | Anunțuri proiecte

  0

  SC MOARA ZUF PRODUCT SRL SRL anunţă lansarea proiectului „Transfer tehnologic pentru dezvoltarea de noi produse în cadrul SC MOARA ZUF PRODUCT SRL’’, cod SMIS: 149393, care se implementează la adresa din Comuna Vladimirescu, Sat Mândruloc, str. Henri Coandă, nr. 13, județul Arad, pe o perioadă de 23 luni, respectiv între data 01.10.2020 și data 31.08.2022.

  Proiectul are o valoare totală de 1.310.535,79 lei, din care finanţare nerambursabilă în valoare de 934.451,24 lei şi este finanţat în cadrul REGIO – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 1 – Promovarea transferului tehnologic, Prioritatea de investiții 1.1 – Promovarea investițiilor în C&I, dezvoltarea de legături și sinergii între întreprinderi, centrele de cercetare și dezvoltare și învățământul superior, în special promovarea investițiilor în dezvoltarea de produse și de servicii, transferul de tehnologii, inovarea socială, ecoinovarea și aplicațiile de servicii publice, stimularea cererii, crearea de rețele și de grupuri și inovarea deschisă prin specializarea inteligentă, precum și sprijinirea activităților de cercetare tehnologică și aplicată, liniilor-pilot, acțiunilor de validare precoce a produselor, capacităților de producție avansate și de primă producție, în special în domeniul tehnologiilor generice esențiale și difuzării tehnologiilor de uz general, Operațiunea C – Investiţii pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetării – inovării, în conformitate cu Contractul de Finanţare 7105 din 28.09.2021, încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest în calitate de Organism Intermediar.

  Obiectivul general al proiectului constă în realizarea unui transfer tehnologic în vederea creării unei inovări de produs prin dezvoltarea unei tehnologii de fabricație a farfuriilor și paharelor din tarâțe și introducerea unei inovări de proces.

  Obiectivele specifice ale proiectului constau în:
  1. Realizarea transferului tehnologic prin dezvoltarea unui produs inovativ și realizarea liniei pilot de fabricație prin dezvoltarea tehnologiei de la TRL 2 la TRL 9 în 12 luni de la semnarea contractului de finanțare.
  2. Reducerea impactului asupra mediului prin achiziția unui panou solar pentru prepararea apei calde, montarea de lămpi de iluminat cu becuri LED și obținerea certificării ISO 14001 în 12 luni de la semnarea contractului de finanțare.
  3. Ocuparea locului de muncă creat prin proiect în 12 luni de la semnarea contractului de finanțare.

  Informaţii suplimentare se pot obţine de la:
  GANCEA Marius Alexandru – Manager proiect
  Telefon: 0753491135, e-mail: [email protected]

  MOARA ZUF PRODUCT SRL footer

  Distribuie articolul

  Comments are closed.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.