News AlertAnunț care a pus pe jar autoritățile: Un arădean care lucra în Belgia e dat dispărut. Se presupune că ar fi mort

  de Andrei Fuliaș | 8 noiembrie 2016, 10:27 PM | Internaţional

  0

  Știri Arad. Un român stabilit în Bruxelles, Belgia, a pus pe jar autoritățile după ce a dat un anunț pe Facebook în care spune că un bărbat pe nume Ionuț Ciripan, despre care se presupune că ar fi dintr-o localitate din județul Arad, ar fi dispărut fără urmă în Belgia, unde lucra pentru o firmă condusă de către un cetățean macedonean.

  Astfel, Ciprian Remus Pavel, un român din Iași stabilit în capitala Belgiei, a scris pe Facebook, pe grupul „Anunțuri Belgia”, următorul mesaj:

   postare-belgia

  postare-belgia-2

  Mesajul a fost distribuit până în momentul publicării acestui articol de 52 de persoane.

  Menționăm că nu putem certifica informațiile, dar nici nu putem dovedi că acestea ar fi false. În acest context sperăm ca nimeni să nu facă farse de genul acesta.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.