duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Anunț autorizație de mediu – SC ALMA LAKE EVENTS SRL

  de - | 18 decembrie 2023, 7:23 PM | Anunțuri

  0

  SC ALMA LAKE EVENTS SRL cu sediul principal în municipiul Arad, str. Poetului, nr. 1C, bloc 2UTA, etaj 2, ap 40, județul Arad dorește să obțină autorizație de mediu pentru punctul de lucru din municipiul Arad, Bd. Revoluției, nr. 20A, județul Arad, unde se desfășoară activitățile (cod CAEN) 5610 – Restaurante.

  Măsurile de protecție a factorilor de mediu: Apă: separator de grăsimi, Aer: filtre, Sol: platforme betonate, containere depozitare; Gestiune deșeuri: pubele, containere; Substanțe periculoase: magazie cu pardoseală betonată, spațiu securizat.

  Observațiile publicului formulate în scris/informațiile privind potențialul impact asupra mediului se depun/pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Arad, Splaiul Mureș, FN, telefon 0257280331; 0257280996 în timp de zece zile lucrătoare de la data publicării prezentului anunț.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.