Antrenorul Nicușor Budea a murit pe teren. Turneul din Ghiroda a fost suspendat

  de Special Arad | 20 septembrie 2020, 4:30 PM | Sport

  0

  Nicuşor Budea, antrenor şi tenis şi badminton, a participat, sâmbătă, la Ghiroda Padel Tour, o competiţie rezervată amatorilor şi organizată cu scop caritabil.

  Nicuşor Budea a suferit un atac de cord în timpul unui meci desfăşurat, sâmbătă, la Ghiroda (judeţul Timiş). Din nefericire, medicii nu au putut să-i salveze viaţa.

  “Dragii nostri. Suntem profund îndureraţi să vă anunţam că am suspendat turneul de padel, deoarece în ultimul minut al finalei noastre, domnul Budea Nicuşor, antrenorul nostru de tenis şi badminton, a ales să câştige finala în ceruri. A plecat cu paleta de padel în mână. Tenisul a fost pasiunea lui. Nicuşor, eşti finalistul nostru. Drum lin!”, au transmis organizatorii, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a clubului CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

  Citește mai mult pe: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.