Antrenorul handbalistelor de la Crișul, amendat pentru comportare nesportivă. Amendă și pentru președintele FCC Baschet Arad

  de Dan Lazăr | 16 martie 2020, 5:06 PM | Sport

  0

  În ceea mai recentă ședință a Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul FR de Handbal, desfășurată în data de 10.03.2020, s-a luat o decizie care privește clubul ACS Crișul Ch. Criș, lider în seria vestică a ligii secunde,

  „În legătură cu raportul suplimentar al arbitrilor Dosa Diana și Ianu Oana, delegate la jocul de Divizia A Feminin dintre echipele CS Universitatea de Vest Timișoara și ACS Crișul Chișineu Criș, disputat în data de 07/03/2020 la Timișoara, Comisia hoărăște: – sancționarea antrenorului Tudor Sebastian de la ACS Crișul Chișineu Criș cu penalitate 400 (patru sute) lei, termen de achitare 09/04/2020, conform art. 55.2 lit. b) pentru comportare nesportivă față de oficialii jocului”, este anunțul FRH, după egalul dramatic dintre cele două echipe.

  Crișul a fost ultima echipă arădeană care a evoluat înainte de suspendarea competiților sportive, miercurea trecută impunându-se pe terenul grupării Marta Baia Mare, scor 33-20.

  Președintele FCC Baschet, amendat cu 1.000 de euro!

  Cazul tehnicianului de la Crișul, nu este singurul înregistrat în această lună în lumea sportului arădean. Comisia Centrală de Disciplină a Federației Române de Baschet a decis, acum zece zile, sancționarea președintelui FCC Baschet Arad, Marcel Urban, cu o amendă de 1000 de euro și o suspendare de 2 luni. Oficialul arădean a fost sancționat după ieșirea nervoasă la adresa arbitrilor de după finala Cupei României, pierdută de echipa sa împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe , scor 67-80. După fluier final, acesta s-a îndreptat țintă către cei trei arbitrii și a început să îi aplaude ironic cu palmele la câțiva centimentri de față.

  Suspendarea nu își mai face, probabil, efectul, existând șanse reale ca întrecerile de baschet să se suspende definitiv, iar clasamentul de la finele sezonului regulat să fie cel final, caz în care Aradul va obține medalia de bronz. De altfel, FR de Baschet așteaptă, până miercuri, propunerile cluburilor în ceea ce privește (ne)desfășurarea campionatului 2019-2020.

  Revenite luni dimineața pe parchet, pentru un prim antrenament, fetele de la FCC Baschet Arad au reintrat în pauză până joi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.