miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint: „Lupta se va duce până la final”

  de Lucian Dănilă | 8 aprilie 2023, 6:15 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, spune că UTA a câștigat un punct la Voluntari, după un meci pe care echipa sa putea să îl câștige dar la fel de bine putea și să îl piardă după ocaziile ratate de jucătorii echipei gazdă.

  El spune că a reglat anumite disfuncționalități defensive la pauză, arătându-se nemulțumit de felul în care s-a apărat echipa la unele faze din acest meci.

  Este un punct câștigat. Vreau să scot părțile pozitive dintr-un meci pe care îl puteam câștiga, dar pe care, la fel de bine, îl puteam pierde. Am avut momente bune, dar și momente în care am arătat vulnerabilitate. Aici sunt un pic preocupat. A fost acea dublă ocazie pe care a apărat-o Kucher, dar și în prima repriză, la faza golului, la faza golului anulat, nu am reacționat așa cum mi-aș fi dorit. Am reglat anumite situații la pauză. Chiar dacă am avut mai mult controlul mingii, Voluntari este o echipă care știe să speculeze greșelile adversarului. Azi am făcut destule greșeli, dar este explicabil, pentru că există o anumită uzură la nivelul lotului. Consider că, ținând cont de forma adversarului, e un punct câștigat.

  Ne doream să ieșim din acea situație, dar nu jucăm singuri. Voluntari arată foarte bine, ne doream să câștigam cele trei puncte, dar am primit gol. Până la urmă e un punct câștigat. Trebuie să ne pregătim foarte bine și să abordăm cu maximă seriozitate următoarea partidă.

  La VAR, cred că a văzut toată lumea că a fost un ofsaid mai mult decât evident. Din păcate, configurația stadionului probabil nu a permis să se tragă repede liniile și a trebuit să așteptăm foarte mult. Nu știu dacă am fost salvați de VAR, a fost o fază evidentă, doar că se așteaptă și confirmarea grafică. Nu cred că merită să comentăm foarte mult. Astea sunt condițiile. Ni s-a comunicat că sunt anumite stadioane, unde unghiurile îngreunează eficiența sistemului, dar e foarte bine că arbitrii și-au făcut datoria și au îndreptat acea decizie.

  Lupta se va duce până la final, diferența este mică, sper să ținem acest trend”, a spus Gyuszi Balint la finalul meciului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.