joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Antrenamente aeronautice pe Aeroportul Arad. Cetățenii sunt rugați să își păstreze calmul

  de Andreea Daniela B. | 7 aprilie 2022, 2:55 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Având în vedere ultimele evenimente care au loc în lume, pentru a nu provoca panică printre cetățeni, Unitatea Specială de Aviație Caransebeș vine cu precizări în ceea ce privește activitățile ce vor avea loc peste aproximativ o săptămână.

  În intervalul 13-15 și 18-20 aprilie 2022, intervalul orar 16.00-23.00, Inspectoratul General de Aviație al M.A.I., prin Unitatea Specială de Aviație Caransebeș va desfășura, cu o aeronavă IAR-316B, activități specifice de pregătire a personalului aeronautic navigant propriu, cu sprijinul Aeroportului Internațional Arad. 

  Zborurile de instruire se vor desfășura inclusiv prin survolarea municipiului Arad, existând posibilitatea de a crea disconfort în rândul cetățenilor, motiv pentru care Inspectoratul General de Aviație al M.A.I, asigură opinia publică asupra necesității și utilității derulării acestor zboruri de instruire. 

  Zborurile de instruire se execută regulat, pe întreg teritoriul național, având drept scop formarea și pregătirea personalului aeronautic navigant propriu, fiind necesare condiții optime pentru executarea zborului în condiții de siguranță, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. 

  Inspectoratul General de Aviație al M.A.I a executat anul trecut peste 1100 de ore de zbor pentru pentru instruirea personalului propriu, pe întreg teritoriu național, desfășurate cu toate tipurile de aeronave din dotare„.

  Astfel, cetățenii sunt rugați să își păstreze calmul și să fie rezonabili în momentul în care vor vedea Aeronava IAR-316B decolând de pe Aeroportul Arad, deoarece este vorba strict despre pregătirea pe care o fac piloții pentru zborul de instrucție, survolând deasupra municipiului Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.