Animația „Wall-E”, pe marele ecran în grădina de vară a cinematografului din Grădiște

  de [email protected] | 19 august 2020, 11:58 AM | Cultură | Film

  0

  Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște va găzdui, joi, 20 august 2020, de la ora 21:00, filmul „Wall-E“, animație dublată în limba română.

  În anul 2009, filmul a câștigat premiul Oscar, premiul Globul de Aur și un premiu Bafta pentru „Cel mai bun film de animatie de lung metraj“ și a avut 18 nominalizări la majoritatea categoriilor Oscar și Globul de Aur.

  Intrarea va fi liberă și se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

  Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

  În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

  Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.