duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Animația „Gașca animăluțelor DC“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

  de Special Arad | 25 iulie 2023, 9:25 AM | Film

  0

  Animația „Gașca Animăluțelor DC”/„DC League of Super-Pets” (2022), în care animalele cu super-puteri își salvează prietenii super-eroi, va putea fi văzută în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște.

  Filmul este programat să ruleze joi, 27 iulie 2023, de la ora 21:30, iar accesul este gratuit.

  Înainte de începerea filmului se vor desfășura jocuri muzicale interactive.

  Filmul punctează din plin la capitolul lecții morale cum sunt valorile prieteniei, dragostea față de animale, etc., ceea ce îl face perfect pentru copilași.

  Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

  „În super-puteri să ne întrecem” este deviza lor și prietenia îi determină să reușească!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.