duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Animația „Encanto“, la grădina de vară a cinematografului din Grădiște

  de Special Arad | 21 iunie 2022, 3:53 PM | Cultură | Film

  0

  Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște se deschide, pentru o nouă stagiune estivală, în care va găzdui filme pentru copii, spectacole pentru copii, recitaluri de muzică ușoară, folk, muzică clasică și alte evenimente cultural – artistice. Primul eveniment va avea loc vineri, 24 iunie 2022, de la ora 21:30, când pe marele ecran va rula animația „Encanto“, dublată în limba română, pentru a fi accesibilă copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

  Filmul a câștigat în anul 2022 premiile Oscar, BAFTA și Globul de Aur pentru cel mai bun film de animație și spune povestea unei familii extraordinare, familia Madrigal, care trăiește ascunsă în munții din Columbia, într-o casă fermecată, într-un oraș vibrant, într-un loc minunat, fermecat, numit Encanto.

  Coloana sonoră a filmului cuprinde cântece compuse de Lin-Manuel Miranda, câștigător al premiilor Emmy, Grammy și Tony.

  Intrarea este liberă și pentru că nu mai sunt restricții cauzate de pandemie nu mai este necesară rezervarea locurilor.

  În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

  Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

  Encanto (SUA, Columbia 2021)
  Gen film: Animație, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical
  Distribuitor: Pro Video
  Durata: 99 minute
  Rating: Audiență generală

  Sinopsis:
  Mirabel, o fată din Columbia, se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice.

  Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și prezintă familia Madrigal, în care fiecare membru are propriile sale daruri, cum ar fi schimbarea formei, creșterea plantelor sau super-forța. Chiar și casa este fermecată, dansând în ritmul vieții de zi cu zi.

  Însă Mirabel este singura din familia ei care nu are puteri speciale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.