Angajații Penitenciarului Arad vor protesta joi! Vezi care sunt motivele

  de - | 11 octombrie 2016, 12:55 PM | Știri Arad

  0

  Angajații din Penitenciarul Arad vor protesta joi, 13 octombrie 2016, începând cu ora 09:00. Aceștia se alătură astfel acțiunii de pichetare ale penitenciarelor din toată țara.

  „Actiunea  se înscrie in seria de actiuni declansate de cele două organizatii sindicale reprezentative, Federatia Sindicatelor din Administratia Natională a Penitenciarelor (FSANP) si Sindicatul National al Lucratorilor din Penitenciare, ca urmare a neaplicarii unei prevederi legale (OUG 20 / 2016) de către Guvernul Romaniei, precum si pentru  subdimensionarea personalului si a condiitilor improprii de munca”, transmite Adrian Salade, președintele Sindicatului PROLEX din Penitenciarul Arad.

  Ordonanța de Urgență (OUG) nr. 20/2016 se referă la completarea și modificarea OUG nr. 57, privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016.

  Citește AICI textul OUG 20/2016.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.