Andreea Prisăcariu, foarte iritată de un comentariu legat de Simona Halep

  de - | 24 November 2021, 8:12 PM | Sport

  0

  Ultimul clip postat de sportivă este cu ea în sala de forță, în timp ce face exerciții. „Freedom” – a scris Andreea Prisăcariu, alături de imaginile de mai jos.

  „Nu vei fi niciodată liberă până nu o vei învinge pe Simona Halep”, a fost comentariul unuia dintre fani, care a iritat-o pe Andreea Prisăcariu.

  „E complet greșit să-i spui un astfel de lucru unui sportiv. Cheia către o viață fericită și solidă este să nu te compari niciodată cu nimeni. Sunt liberă pentru că eu decid asta. Decizia e la mine. Îmi aparține în totalitate. Astfel de afirmații sunt neadevărate și nu au nicio logică. Amin”, a fost răspunsul tăios al sportivei.

  sursa: digisport.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.